• 1

Vi utvikler og tilrettelegger nettsteder (internett, intranett eller ekstranett) ved bruk av ulike plattformer eller webpubliseringsverktøy for både små og store bedrifter. 

Med fokus på søkemotoroptimalisert innhold og brukervennlig design, lager vi moderne og oversiktlige hjemmesider som gir høy rangering i søkemotorer

Typiske verdier og egenskaper for våre løsninger er enkelhet, effektivitet, profesjonalitet, kompatibilitet og tidsriktighet. 

Layout og design

Publiseringssystemet vi har valgt har oppnådd en popularitet og utbredelse som har ført til etablering av internasjonale profesjonelle leverandører som har spesialisert seg på å utvikle funksjonelle, effektive og moderne grensesnitt for akkurat dette systemet. Grensesnittene leveres med ulike innebygde interaktive funksjoner og kompatibilitetsgarantier som sikrer størst mulig grad av tigjengelighet på multiplattform. Grensesnittene er klargjort for mobile eneheter (responsiv design). Grensesnittene blir på lik linje med selve publiseringssystemet, frekvent systemforbedret og oppdatert.

Som forholdsvis liten aktør i et stort dynamisk marked hvor utviklingen løper, økes vår konkurranseevne betraktelig i samarbeid med dedikerte designere eller ved anvendelser av åpne rammeverk. Grensesnitt velges og tilpasses etter ditt behov.

NettStudio har opparbeidet stor erfaring med ulike grensesnitt fra flere leverandører, samt skreddersøm av disse, og kan derfor tilby deg et prisgunstig og profesjonelt, tidsriktig og effektivt grensesnitt for dine nettsider.

Via designsamarbeidspartner kan vi også tilby skreddersydd og unikt design på dine nettsider om ønskelig.

Publiseringssystem

  • Åpen kildekode (ingen lisenskostnader)
  • Ett av de største systemene på verdensbasis
  • Enkelt, effektivt og moderne.
  • Rikt på tilleggsfunksjoner via 3. partsbibliotek

Google Sites

Egenutviklede løsninger

  • For mer spesifikke portaler, applikasjonsportaler eller webapplikasjoner
  • Vi har utviklet webapplikasjoner for kartbasert eiendomsadministrasjon, kart-/adressebasert markedsførings-/kampanjeverktøy, effektivisering og visualisering av prosesser m.m

Pris og prosjektforslag på en nettside eller internettløsning, estimeres etter et uforpliktende møte hvor du/dere presenterer deres behov.

Kontakt oss for å avtale et møte eller for å motta tilbud.

Se også